Meikkaaja-maskeeraaja ElinaK

Kuka ElinaK?

Moikka, ja mahtavaa että vierailet sivuillani! Olen meikkaaja-maskeeraja Elina Kymäläinen, eli ElinaK.

Meikkialalle kouluttauduin kolmenkympin kriisssäni v. 2010, silloinen toimistyöni ei tuntunut antavan minulle tarpeeksi haastetta ja vahvan esiintymis- ja tanssitaustani takia meikkaus kiinnosti. Meikkistudio ElinaKn perustin v.2013, ja se onkin syntynyt puhtaasta intohimosta meikkausta kohtaan. Pienin askelin homma on kasvanut ja olen kasvattanut sekä omaa osaamistani ja palveluvalikoimaani vuosien varrella.

Edelleen nautin tyylikkäiden juhla- ja häämeikkien tekemisestä, mutta toisaalta myös asiakkaiden upeat kestopigmentoinnit tai informatiiviset meikinopastukset ovat nousseet bravuurikseni.

Parasta työssäni onkin sen monipuolisuus, saman päivän aikana saatan tehdä meikkejä, kulmien pigmentoinnin ja ripsien kestotaivutuksia. Toisinaan taas pakkaan siveltimet mukaani ja hyppään mukaan tv- tai valokuvausprojektiin. Jokainen päivä on erilainen!

Lisäksi nautin suuresti siitä, että asiakkaani ovat aina hyvällä tuulella. Harva, tai oikeastaan ei kukaan istu penkkiini ajatuksella ”onpa kurjaa kun minulla on varattuna aika meikkaukseen tai kulmien kestopigmentointiin”. Voin rehellisesti sanoa, että rakastan työtäni ja toivon, että se näkyy myös asiakkailleni.

Hommia paiskitaan suurella sydämellä ja hyvällä sykkeellä!

//ElinaK

Olet tervetullut studion asiakkaaksi!